Ràdio Taradell

Si no teniu reproductor flash cliqueu aquí

Com cada 5 de gener, els Reis d’Orient arribaran a Taradell on seran rebuts amb les tradicionals atxes de barballó que donaran pas a la cavalcada que començarà  2/4 de 7 de la tarda. El recorregut serà el següent: Carrer de la Font, La Plaça, Passeig de Domènec Sert i Carretera de Mont-rodon. En aquest punt, Ses Majestats aniran a peu fins a l’església on faran l’adoració al Nen Jesús. el recorregut continuarà pel carrer de l’Església, el Passeig de Domènec Sert, la carretera de Balenyà, la plaça de les Eres, el carrer Sant Sebastià, la plaça Santa Llúcia i el carrer de la Vila fins a l’Ajuntament. Allà els Reis de l’Orient seran rebuts per l’alcalde, que els hi donarà la clau del poble i faran la salutació des del balcó l’Ajuntament. Tot seguit es farà el repartimetn de joguines.

Enguany  Melcior, Gaspar i Baltasar estaran acompanyats per més de cent patges i un total de sis carrosses: la de l’estrella que obrirà la cavalcada; la del carbó, una carrossa plena de regals i les tres carrosses dels Reis Mags.  Xarop de Canya i els Only Marching Band acompanyaran a Ses Majestat.

Durant el recorregut es donaran caramels aptes per a celíacs, adherint-se un cop més a la campanya Cap nen celíac, sense caramels que es va iniciar el 2007.

Per altra banda, la Biblioteca de Taradell i el Grup de Recerca Local conjuntament amb la Comissió de la Cavalcada de Reis han organitzat la segona edició del concurs d’Instagram per potenciar la tradició de les atxes de barballó.

Share Button

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *