Ràdio Taradell

Si no teniu reproductor flash cliqueu aquí

L’alcalde de Taradell, Lluís Verdaguer, va recollir aquest dimecres al vespre el Segell Infoparticipa per la qualitat i transparència del web municipal. Va ser en un acte a la Universitat Autònoma de Barcelona, on es va fer el lliurament de diplomes als ajuntaments guardonats. És el tercer any consecutiu que el laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la UAB reconeix l’Ajuntament de Taradell amb el màxim reconeixement a la qualitat i a la transparència de la comunicació local pública en les pàgines webs dels ajuntaments, consells comarcals i aquest any també les diputacions.

El portal web de l’Ajuntament ha estat dels 93 municipis que s’ha reconegut amb el segell. Ha obtingut una puntuació del 90,38%, complint un total de 47 indicadors dels 52 marcats en aquesta edició i tots ells englobats en cinc grans àrees: qui són els representants polítics, com es gestionen els recursos col·lectius, com es gestionen els recursos econòmics (pressupostos, salaris, contractacions, subvencions…), quina informació es proporciona sobre el municipi i la gestió dels recursos col·lectius i quines eines ofereixen per la participació ciutadana.

El Segell Infoparticipa es va concebre l’any 2013 amb l’objectiu d’incentivar les bones pràctiques en comunicació pública local. A la segona edició, l’any 2014, l’Ajuntament de Taradell va obtenir la primera distinció i l’any 2015, a la tercera edició, encara que la UAB incorporés més indicadors adaptats a la llei de transparència, també va obtenir la distinció superant el compliment del 90% dels indicadors.

L’Ajuntament de Taradell es compromet a “seguir apostant i treballar per mantenir i millorar els resultats obtinguts i posar a disposició dels conciutadans tota aquella informació necessària al nostre lloc web”.

Share Button

Comments are closed.