Ràdio Taradell

Si no teniu reproductor flash cliqueu aquí

Taradell començarà a celebrar la Diada de Sant Jordi divendres, el dia 21. La Regidoria de Joventut, juntament amb El Punt Jove, ha preparat una sèrie d’activitats, tallers i concerts, sota el nom de Sant Jordi amb Art al Centre Cultural Costa i Font per potenciar les diferents disciplines artístiques que practiquen els taradellencs.

A partir de les 4 de la tarda, s’exposaran a la sala del mig les obres que s’han presentat al primer Concurs d’Art Jove, els premis del qual s’entregaran a partir de dos quarts de 8. Des 6 a 8, hi haurà un taller de circ als jardins de Can Costa i, una hora més tard, arrencaran les sessions musicals. Gottic hi posarà la nota teatral amb Entre bambalines! Animals de companyia. Tot seguit, hi haurà un monòleg d’Arnau Sañé i la jornada es tancarà amb més música.

Sant Jordi amb Art

SANT JORDI PARTICIPATIU

Aquesta proposta per al jovent se suma a les tradicionals activitats de Sant Jordi, que en caure en diumenge es faran majoritàriament al matí. Durant tot el dia, hi haurà parades de roses i llibres per diferents punts del poble, a càrrec de comerços i entitats. A les 10 del matí, ERC torna a organitzar el mercat d’intercanvi de llibres i, al cap de mitja hora, hi haurà un esmorzar popular també davant de l’església de Sant Genís. Es convida als més petits a anar-hi disfressats de cavallers i princeses. Tot seguit, començarà una cercavila amb un espectacle itinerant a càrrec d’Actua Produccions. Amb els gegants de Taradell i el drac que ha fet l’Escola L’Arpa, la rua arribarà fins a la plaça de les Eres.

Sant Jordi 2017

 

Share Button

Comments are closed.