Ràdio Taradell

Si no teniu reproductor flash cliqueu aquí

  • jul. 10, 2017
  • admin
  • Comentaris tancats a Taradell participa en la lluita contra l’esclerosi múltiple
  • Actualitat, Esports, Portada
  • 60 Views

Taradell es va sumar a la lluita contra l’esclerosi múltiple amb la tradicional banyada a les piscines d’arreu de Catalunya que s’organitza cada juliol. Així enguany va ser l’EAS Taradell qui es va sumar a la iniciativa.

Arreu de Catalunya, més de 100.000 persones s’han capbussat aquest diumenge a 625 piscines per contribuir a la investigació de la malaltia en una nova edició de la festa solidària Mulla’t. La jornada ha aconseguit recaptar prop de 300.000 euros que aquest any es destinaran fonamentalment a la millora de les condicions laborals dels malalts.

Diumenge, acte central de la festa, a l’EAS Taradell, 17 persones van participar al Mulla’t-Gim; 20 participants van fer el salt simultani i 37 nedadors van fer metres solidaris. Durant tota la setmana però es van realitzar altres activitats amb els resultats següents: 116 persones han participat en una o altra activitat; 35.620 metres són els metres solidaris nedats, i s’han recaptat 310 euros per venda de material, 31,29 euros en donatius i 143 euros en entrades puntuals.

Foto: EAS Taradell

Share Button

Comments are closed.