Ràdio Taradell

Si no teniu reproductor flash cliqueu aquí

agost 7th, 2017
Taradell es prepara per deu dies de festa major

Les activitats consolidades ens els últims anys ompliran deu dies de festa major a Taradell. Com a novetat en destaca una festa Holi Party, una gimcana gitana i la recuperació del pregó de la Festa d’en Toca-sons, que celebrarà el seu 25è aniversari.

El primer acte serà el dissabte 19 d’agost amb la inauguració de l’exposició d’artistes locals. L’endemà diumenge, serà el tron de les sardanes vermut amb la cobla Genisenca i de la primera representació de l’obra de teatre de Gottic De porc i de senyor se n’ha de venir de mena. Dilluns serà l’acte del pregó, que tal i com vam anunciar, anirà a càrrec d’Els Lluïsos en motiu del seu 140è aniversari. La proclamació de la pubilla que substituirà a Laura Sentmartí, els ballets i el brindis de festa major complementaran l’acte oficial d’inauguració de la festa major. Abans s’haurà fet la quarta edició de la Cronodipòsit i el concert a càrrec de la Coral Vilademany a la mateixa residència. La bicicletada i la patinada popular enceteran els actes del dimarts que seguiran amb la segona edició de la baixada de carretons i la primera de les dues representacions de Llinatges, la caminada teatralitzada a l’Ermita de Sant Quirze. Dimecres hi haurà la segona. Abans però es farà una gimcana bandolera, el concert, le sardanes i les seranates amb la Maravell i la Festa Holi Party.

Els actes seguiran dijous al matí amb tennis taula i ping pong, amb el pregó d’en Toca-sons i l’Envelat de la plaça de les Eres. Divendres, dia del patró, hi haurà el mercat del s. XVII al voltant de la Sagrera. La xocolatada, les portes obertes a la Torre de Don Carles i al Campanar i la cercavila de Gegants seran els actes del 25 al matí. A la tarda, el poble estarà pendent de l’arribada del bandoler Toca-sons que celebrarà la seva 25ena edició segurament amb alguna sorpresa. A partir de les 12 de la nit, al pavelló, hi haurà la primera de les dues nits de Festa Jove. Dissabte, el camp de futbol de la Roureda serà l’escenari de la tercera edició del torneig de Vòlei Gespa. A la tarda serà el torn de l’espectacle infantil El general Bum Bum i al vespre, Gran Sopar de Festa Major, ball i concert de versions a Can Costa i al pavelló, Festa Jove. Pels més matiners, diumenge al matí tenen una cita amb la caminada de festa major. Al migdia hi haurà Ballaruga i festa de l’escuma i ala tarda futbol, teatre i concert dels Països Catalans, que canvia d’escenari i es traslladarà a la plaça de l’Església i anirà a càrrec de Sabor de Gràcia. Tot seguit, inici del correfoc. Finalment dilluns, la gimcana gitana i les sardanes berenar posaran punt i final a la festa major 2017.

Share Button

Comments are closed.