Ràdio Taradell

Si no teniu reproductor flash cliqueu aquí

Taradell torna a ser un dels municipis capdavanters del país en la recollida selectiva neta. El poble se situa en sisena posició amb un 72,90% de recollida neta, només superat per Tavèrnoles (81%), Vilablareix (81%), Folgueroles (78%), Matadepera (77%) i Sant Vicenç de Torelló (7%), tots ells municipis de menys de 2.500 habitants, excepte Matadepera. De fet, Osona des de fa molts anys és la primera comarca quant a recollida selectiva neta (un cop extrets els residus impropis) amb un 52%, seguida pel Pallars Sobirà, amb un 48% i la Terra Alta amb un 45%, mentre que la mitjana catalana se situa amb un 30%.

A més, dels primers 25 municipis de Catalunya que fan millor la recollida selectiva, onze són de la Mancomunitat La Plana: Folgueroles, Taradell, Malla, Collsuspina, Seva, Santa Eulàlia de Riuprimer, Sant Martí de Centelles, Aiguafreda, Viladrau, Balenyà i Tona. Amb ells s’hi han d’afegir tres municipis més de la comarca: Tavèrnoles, Sant Vicenç de Torelló i Roda de Ter.

L’àrea de Medi Ambient de la Mancomunitat La Plana i la regidoria de Medi Ambient volen agrair la col·laboració de tota la ciutadania i la seva implicació per tal d’arribar a aquests nivells de recollida selectiva.

Share Button

Comments are closed.