Ràdio Taradell

Si no teniu reproductor flash cliqueu aquí

  • oct. 23, 2017
  • admin
  • Comentaris tancats a Taradell dona suport a Aina Altimir i el seu company en un ple extraordinari que torna a omplir la sala de plens
  • Actualitat, Imatges, Política/Societat, Portada
  • 44 Views

La sala de plens de la Casa de la Vila es va tornar a omplir a vessar en el ple extraordinari d’aquest dilluns al vespre en el qual es van aprovar dues mocions: una per exigir l’alliberament dels presos polítics Jordi Sànchez i Jordi Cuixart i una altra per defensar les institucions catalanes i els serveis públics de l’agresssió de l’article 155 de la Constitució. A banda, i després dels fets ocorreguts aquest cap de setmana, el ple es va convertir en una gran mostra de suport i solidaritat amb Aina Altimir i el seu company Adrià, que van ser provocats, agredits, humiliats i empresonats el passat dissabte.

Les dues mocions van ser aprovades per unanimitat i en el torn de parlaments els respectius portaveus van destacar, un cop més, la resposta del poble taradellenc. Lluís Verdaguer (PDeCAT), alcalde de Taradell, va voler certificar per coneixement propi que “Aina Altimir no és una persona provocadora, no és una delinqüent, no em consta que mai hagi tingut cap conflicte al poble, bona estudiant, i des de l’Ajuntament us donarem l’ajuda que us faci falta”. Va afegir que “si us declaren culpables, declararan tot un poble culpable, perquè tot el poble fa uns anys la va escollir com a pubilla i com a persona que representava el poble” i va concloure dient que “això d’avui és per vosaltres i estem amb vosaltres pel que faci falta”.

Salvador Clot (ERC) va assenyalar que era important fer “un reconeixement a l’Aina perquè aquestes coses et posen de mala llet, ha arribat el moment de la gent, entrem en una setmana decisiva, els polítics tenen la seva tasca, però la gent ens haurem de mobilitzar, defensar les nostres institucions, treballadors públics i el país perquè esperem que dijous poguem donar la benvinguda a la Republica Catalana”.

Finalment, Jacint Casadevall (SI) va voler donar per bo el cost que han pagat l’Aina i l’Adrià “per un poble que ens volen rebentar pel 155”. Tenim un força que és la resistència pacífica, una força inaturable, som un poble unit, amb una força majoritària democràtica que no es pot tórcer amb el 155″ i va citar a tothom a la “desobediència pacífica en casa que s’apliqui el 155”.

Share Button

Comments are closed.