Ràdio Taradell

Si no teniu reproductor flash cliqueu aquí

L’Ajuntament de Taradell, amb la col·laboració del Programa de Convivència de la Mancomunitat La Plana, va celebrar un any més la festa del civisme dissabte al bosc del Pujoló amb l’objectiu de fomentar actituds cíviques i responsables entorn els d’animals de companyia, la recollida de les deixalles i el respecte als espais comunitaris.

Diverses activitats varen omplir tot matí començant amb un bon esmorzar de xocolata desfeta amb coca. A partir de les 10 del matí es varen obrir les inscripcions per participar al concurs de dibuix per a nenes i nens de 2 a 13 anys i el concurs de mascotes. En aquesta edició tal i com ja es va fer l’any passat els propietaris d’algunes de les mascotes també varen poder mostrar els talents i habilitats dels seus animals de companyia.

XI Festa del civisme_Taradell 2017 (3) XI Festa del civisme_Taradell 2017 (1)

Al concurs de dibuix hi varen participar 43 nens i nenes que varen passar una bona estona dibuixant i pintant els seus dibuixos que reflectien bons hàbits entorn el civisme, des de portar lligada la mascota, reciclar com cal, ajudar als altres, etc. El jurat, format per membres de l’escola L’Arpa, varen escollir per consens els tres guanyadors de cada una de les tres categories i el dibuix que s’utilitzarà a la propera edició de la festa per a difondre el programa d’actes.

Al concurs de mascotes n’hi varen participar 14 i les guanyadores varen sortir a partir d’una votació popular de les persones assistents a la festa.

Com a novetats d’enguany hi havia un espai artístic on tothom podia pintar un mural fet per Guillem Gonzálo. També hi va haver el racó de l’energia on hi havia un joc gegant per potenciar l’eficiència en el consum energètic i un inflable.

Pel que fa als premis del concurs de dibuix constava de material escolar i pel concurs de mascotes eren diversos articles per aquestes.

Finalment, i per concloure la jornada, es va fer el lliurament de premis dels dos concursos a càrrec de l’alcalde, Lluis Verdaguer; la regidora d’Ensenyament, Dolors Martí; la de Benestar Social i Salut Pública, Araceli Garcia, i el de Medi Ambient, Jordi Baucells. Tota la festa va ser presentada pel grup de teatre Canya que no és Conya de Taradell i es va comptar amb la col·laboració de l’Escola Municipal l’Arpa.

Els guanyadors van ser:

Concurs dibuix:

 • Categoria de 2 a 5 anys
  1r. Elia Gonzálo (4 anys)
  2n. Noa Riera (3 anys)
  3r. Roc Iglesias (3 anys)
 • Categoria de 6 a 8 anys
  1r. Andrea Moya (7 anys)
  2n. Marina Andreu (8 anys)
  3r. Mireia Chacón (6 anys)
 • Categoria de 9 a 13 anys
  1r. Ariadna Lozano (12 anys)
  2n. Núria Calàbria (11 anys)
  3r. Nabil Fahim (10 anys)

CARTELL GUANYADOR: Pau Montaña (9 anys)

Concurs mascotes

 • Categoria de Més Taradellenc
  1r. Net de l’Enric Queralt
  2n. Bruna del David Palacín
  3r. Floquet de l’Isabel Blancafort
 • Categoria de Més eixerit
  1r. Rumba del Guillem Sala
  2n. Nala de la Gisela López
  3r. Kira del Gerard Rovira
 • Categoria de Més elegant
  1r. Fosca del Sergi González
  2n. Trufi de l’Elisabet Chacón
  3r. Nuca de la Maria Torres

XI Festa del civisme_Taradell 2017 (8)

Share Button

Comments are closed.