Ràdio Taradell

Si no teniu reproductor flash cliqueu aquí

  • oct. 5, 2017
  • admin
  • Comentaris tancats a Taradell aprova un conveni amb l’Agència Tributària de Catalunya i declara Enric Millo, persona ‘non grata’
  • Actualitat, Política/Societat, Portada
  • 59 Views

L’Ajuntament de Taradell va aprovar un conveni per pagar els tributs i les cotitzacions socials a l’Agència Tributària de Catalunya. Ho va fer en el ple ordinari d’aquest mes perquè el consistori reguli els processos per fer-ho. L’acord aprovat al ple exposava que el desplegament de competències d’aquest ens, crea un model d’administració “més propera als ajuntaments, més moderna i adaptada als nous temps”. El punt que es presentava tenia dos acords. Per una banda, que l’Ajuntament subscrigui un conveni amb l’Agència Tributària de Catalunya per tal d’homogeneïtzar els processos per poder tramitar els tributs. I, per l’altra, que el consistori subscrigui un conveni amb el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies per tal de regular els processos de tramitació de les cotitzacions. L’alcalde, Lluís Verdaguer va explicar que “uns impostos com l’IRPF ja ho fèiem i això ens permetrà pagar, entre d’altres, pagar la Seguretat Social dels Treballadors”.

Per altra banda, a l’inici del ple es va declarar el delegat del govern Espanyol a Catalunya, Enric Millo, persona ‘non grata’.

Share Button

Comments are closed.