Ràdio Taradell

Si no teniu reproductor flash cliqueu aquí

La Regidoria de Serveis Socials i Ciutadania, amb el suport de la Mancomunitat La Plana, organitza per tercer any consecutiu el taller adreçat a dones anomenant Eines per viure en positiu: el viatge de ser dona. Es tracta d’un taller per a dones decidides i per a les que no saben que ho són, on a través de diverses metodologies es farà un viatge per a conèixer-se millor a una mateixa. Es trobaran eines personals per afrontar els canvis de la vida i per a comprendre com els models interioritzats condicionen aquests canvis.

El taller anirà a càrrec de Piti Capella, experta en consciència corporal i també senderisme. Es farà els dimecres d’un quart de 4 a tres quarts de 5 de la tarda durant 8 setmanes a partir del 28 de febrer al Centre Cultural Costa i Font de Taradell.

El taller és gratuït, i per fer la inscripció o per informar-se’n més, cal trucar a la Mancomunitat La Plana al telèfon de l’Àrea Social (93 812 54 45) de dilluns a divendres de 9 a 2 i també de dilluns a dijous de 3 a 5. Les inscripcions es poden fer fins al 21 de febrer.

Share Button

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *