Ràdio Taradell

Si no teniu reproductor flash cliqueu aquí

Des d’aquest cap de setmana, es poden fer les inscripcions de carrosses i comparses per participar al Carnaval de Taradell, organitzat per Ràdio Taradell amb la col·laboració de l’Ajuntament i Protecció Civil. Aquest any, la rua de la disbauxa serà el dissabte 17 de febrer i les inscripcions es podran fer fins tres dies abans a les oficines de l’Ajuntament, al Cafè de Can Costa o a través d’un formulari al web de l’emissora. Com és habitual, es premiaran les tres millors carrosses i la millor comparsa.

Com ja es va fer l’any passat, la concentració de carrosses serà a dos quarts de 6 de la tarda i es farà a l’avinguda dels Vilademany. Una hora després, es llegirà el pregó des de la plaça de l’Atlàntida. Els propers dies s’anunciarà qui serà el pregoner o els pregoners d’aquest any.

La rua passarà pels següents carrers: carretera de Balenyà, passeig de Sant Genís, carretera de Mont-rodon, passeig Domènec Sert, carretera de Balenyà, carrer de la Vila, carrer Catalunya, avinguda Montseny, carrer Sant Sebastià, carrer Guillem de Mont-rodon, carrer de la Font, passeig Domènec Sert, carretera de Mont-rodon, passeig de Sant Genís i carretera de Balenyà. Ara bé, les carrosses o comparses que ho desitgin o ho necessitin podran abandonar la rua després del carrer de la Vila, seguint pel carrer Batllia.

L’ordre amb el qual sortiran les carrosses es farà per sorteig el divendres dia 16 a les 6 de la tarda en directe per Ràdio Taradell al programa El dipòsit.

Un cop acabi la rua, el final de festa del Carnaval serà a Can Costa. A la sala gran, es repartiran entrepans per als membres de les carrosses i comparses, i es lliuraran els premis. El primer premi a la millor carrossa està dotat amb 400€; el segon, amb 300€, i el tercer, amb 100€. El premi a la millor comparsa serà de 100€. Tot seguit, començarà el fi de festa a la mateixa sala, sota l’organització de l’Ajuntament.

Per vuitè any, Ràdio Taradell assumeix l’organització del Carnaval, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Taradell i Protecció Civil-Voluntaris de Taradell. L’Agrupació de Botiguers de Taradell també col·labora en el lliurament de premis.

Share Button

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *