Ràdio Taradell

Si no teniu reproductor flash cliqueu aquí

El casal de gent gran de Taradell va acollir el passat 28 de març un taller d’embolcalls reutilitzables, coneguts popularment per Boc’N Rolls. Set persones grans es van animar a participar d’aquesta activitat creativa en què van aprendre a realitzar un embolcall de roba, que es pot posar a la rentadora i utilitzar-se infinitat de vegades. D’aquesta manera, el seu ús ajuda a la reducció de residus i contribueix a la cura del medi ambient. A més, les participants varen endur-se el patró d’aquesta peça per tal de poder fer tants embolcalls reutilitzables com desitgin.

Aquest taller, organitzat per l’Àrea de Medi Ambient de la Mancomunitat La Plana tenia com a objectiu crear consciència sobre la importància de reduir residus i oferir una alternativa sostenible al paper de plata, utilitzat encara moltes vegades per embolcallar els entrepans. Es calcula que cada embolcall d’entrepà té una vida de 6 anys i per tant s’estalviaran 15 kg de paper de plata amb aquests anys.

Aquest taller ha rebut el suport també de l’Ajuntament de Taradell, de l’Associació de Jubilats de Taradell i del Programa de Dinamització de Gent Gran de la Mancomunitat.

Taller embolcalls reutilitzables GG Taradell_2017 (3)b2

Taller embolcalls reutilitzables_Taradell 2017 (8)b

Taller embolcalls reutilitzables_Taradell 2017 (15)b

Share Button

Comments are closed.