Ràdio Taradell

Si no teniu reproductor flash cliqueu aquí

El concurs S’acaba el temps obre un altre concurs més enllà del que emet cada diumenge. En aquest cas, és un concurs per renovar el logotip del programa com a imatge representatives les properes temporades. El guanyador podrà escollir entre un collaret i arrecades a joc fet de plata i or o un collaret de plata per senyor.

Cada concursant pot presentar només una proposta de logo i ho ha de fer de manera individual. El disseny ha de ser original i inèdit, i no pot haver estat presentat en altres concursos ni usat amb anterioritat. Pel que fa a la tècnica, pot ser elaborat amb qualsevol tècnica de dibuix digital, tenint en compte que ha de ser reproduït en impremta, webs i suports multimèdia.

El jurat, format per l’equip de S’acaba el temps, tindrà en compte que el logo s’identifiqui fàcilment amb el concurs, que sigui un disseny innovador i creatiu, i s’adapti a qualsevol suport de difusió.

El concurs es tancarà el 28 d’abril a les 12 de la nit i els dissenys s’han d’enviar al correu sacabaeltemps@gmail.com. El guanyador es farà públic l’1 de maig.

Aquí, et pots descarregar les bases completes del concurs.

160331_logo_s'acaba el temps

Share Button

Comments are closed.