Ràdio Taradell

Si no teniu reproductor flash cliqueu aquí

Ràdio Taradell ha decidit sumar-se a l’aturada general, convocada per aquest dimarts, 3 d’octubre. Ho fem per seguir defensant la democràcia i la llibertat d’expressió, i per denunciar la violència que es va viure ahir a Catalunya per part de les forces de seguretat de l’Estat espanyol.

Com a mitjà de comunicació, creiem fermament en la llibertat d’expressió. Els últimes dies, i ahir especialment, hem vist moltes mostres que volen retallar aquesta llibertat. Una situació que contrasta amb el comportament del poble català, que des de fa anys defensa el dret a decidir i el dret a l’autodeterminació d’una manera pacífica.

És molt trist que en ple segle XXI encara haguem de sortir al carrer per defensar la democràcia. Per això, ha arribat el moment de dir prou i condemnar el comportament de l’Estat espanyol.

Des d’aquí, ens solidaritzem amb totes les persones ferides durant el referèndum d’ahir i donem el nostre suport a tots els professionals dels mitjans de comunicació que també van ser agredits mentre feien la seva feina.

Amb la democràcia i la llibertat d’expressió, sempre!

Ràdio Taradell, 2 d’octubre del 2017

Share Button

Comments are closed.