Ràdio Taradell

Si no teniu reproductor flash cliqueu aquí

Aquest dijous es va celebrar el ple de juny a l’Ajuntament de Taradell i es va certificar el pacte entre els tres grups municipals (PDECat, ERC i SI) i alhora es van conèixer els càrrecs i regidories que agafaran els cinc regidors que, d’aquesta manera, entren a formar part de l’equip de govern. Els regidors d’ERC Mercè Riera i Salvador Clot ocuparan dues regidories noves, fins ara integrades a altres àrees. Concretament, Riera serà la regidora d’Igualtat i Clot, el de Participació. Els altres dos regidors d’ERC, Lluís Rodriguez serà regidor adjunt de Governació i Xevi Blancafort, adjunt de Medi Ambient, compartint, els dos, cartera amb Jordi Baucells. Per altra banda, Jacint Casadevall (SI) serà el regidor de Relacions Institucionals.

Lluís Verdaguer, alcalde de Taradell, va destacar, precisament el dia abans de complir deu anys al capdavant de l’Ajuntament de Taradell, que “es tracta d’un acord que és bo per a tots i per Taradell”. Va assenyalar que “és un acord entre els tretze regidors, no només de grups” i va destacar “la bona sintonia en el diàleg”. Finalment va comentar que “potser és que a Taradell som diferents, però el pacte és bo, serem tretze persones que treballarem per a Taradell”. Pel que fa a les regidories va afegir que “s’han repartit segons les virtuts de cadascú” i va deixar clar que “l’acord és per sumar”. Verdaguer també va donar les gràcies als regidors del PDECat perquè “des del primer dia han estudiat i treballat aquest acord i cap ha dit que no ho veia bé”.

Des d’ERC, el seu portaveu, Salvador Clot, va assenyalar que “dos anys després de les eleccions, els tres grups hem estat pràcticament al 98% sempre d’acord en tots els punts” i va afegir que “a diferència d’altres legislatures, en aquesta, des d’un principi hi ha hagut entesa entre PDECat i ERC”. Va assenyalar que “treballarem pel poble, i és millor treballar tots junts per millorar el poble que no fer tres guerres diferents”. Pel que fa a les àrees en les quals els regidors d’ERC passaran a ocupar, Clot va dir que “són regidories que sempre ens han fet pes i en les quals ens sentim més còmodes treballant”, tot i que va deixar clar que “en totes hi ha una relació transversal”. Va concloure dient que “treballarem per fer les coses bé, pel benefici de tot el poble, l’acord és positiu”.

Finalment, Jacint Casadevall, en la seva intervenció, va destacar “el diàleg, la generositat i el compartir” i va defensar la seva entrada a l’equip de govern comentant que la seva inclusió a la política era “què es pot fer des de l’Ajuntament per aconseguir la llibertat del país”. En aquest sentit també va assenyalar que “amb aquest pacte donem una imatge d’estar units per la llibertat del país” i es va mostrar totalment disposat a “que el pacte funcioni perquè aquest acord és el millor govern pel poble”.

 

Share Button

Comments are closed.