Ràdio Taradell

Si no teniu reproductor flash cliqueu aquí

Un total de 31 entitats i cinc partits del poble (PDECat, ERC, SI, CUP i JERC) van signar ahir el manifest Taradell pel sí, impulsat per l’ANC Taradell quan queden poc més de dos mesos per al referèndum. En aquest document, l’Assemblea assegura que al municipi “hi ha un teixit d’entitats i partits polítics que defensem la via del referèndum d’autodeterminació com l’eina fonamental per decidir el futur polític del nostre país” i denuncia “l’actitud de menyspreu democràtic per part de l’estat espanyol”. Davant la possible “repressió” per part del govern espanyol, avisa que per “guanyar el referèndum caldrà una mobilització constant i una campanya eficaç i intel·ligent”. Per això, proposa constituir la Taula d’Entitats Socials i Polítiques de Taradell pel Sí. És el que es va fer ahir a Can Costa amb la signatura del manifest per part d’entitats i partits, entre els quals hi ha l’Associació d’Amics de Ràdio Taradell.

En total, es plantegen cinc objectius:

  1. Dotar-nos d’instruments àgils de comunicació, traspàs d’informació i debat conjunt que ens permetin respondre de forma ràpida, consensuada i eficaç a les necessitats de mobilització que es presentin davant els intents de repressió que pateixin les nostres institucions, representants electes i/o vilatans/es per part de l’estat o la justícia espanyoles, tot promovent unitàriament les accions que es considerin necessàries.
  2. Optimitzar els esforços de cada entitat en l’organització i l’assistència als actes en defensa del Referèndum d’autodeterminació i de campanya pel vot del Sí en el referèndum de l’1 d’octubre, tot respectant l’enfocament de cada entitat.
  3. Generar dinàmiques de debat i consens des de la diversitat per encarar amb èxit, tot i les divergències, l’etapa post-Referèndum i el Procés Constituent de la nova República catalana.
  4. Fer una crida a la resta d’organitzacions i col·lectius del municipi perquè se sumin a la Taula d’Entitats Socials i Polítiques de Taradell pel Sí.
  5. Restar oberts a l’intercanvi d’informació i a la coordinació amb altres taules i organitzacions del territori pel Sí.
Share Button

Comments are closed.