Ràdio Taradell

Si no teniu reproductor flash cliqueu aquí

L’actor Pau Vinyals, conegut per ser el professor de literatura castellana a la sèrie d’èxit Merlí, serà el pregoner del Carnaval de Taradell d’aquest any. Serà el dissabte 17 de febrer a dos quarts de 7 de la tarda a la plaça de l’Atlàntida. D’aquesta manera Vinyals agafarà el relleu a Xavier Pérez Esquerdo, en Peyu, Pep Plaza o Quim Morales, que han estat pregoners els últims anys.

Vinyals, nascut el 1986 a Ravós del Terri, al Pla de l’Estany, s’ha fet molt popular aquest últim any com a Gabi a Merlí. Tot i així, acumula una trajectòria destacada en sèries com El crac, així com en obres de teatre com L’hostalera i El Ramon de les Olives.

Les inscripcions de carrosses i comparses per participar a la rua de la disbauxa, organitzada per Ràdio Taradell, estan en marxa des de fa dies i avancen a bon ritme. Aquest any, la rua de la disbauxa serà el dissabte 17 de febrer i les inscripcions es podran fer fins tres dies abans a les oficines de l’Ajuntament, al Cafè de Can Costa o a través d’un formulari al web de l’emissora. Com és habitual, es premiaran les tres millors carrosses i la millor comparsa.

La rua passarà pels següents carrers: carretera de Balenyà, passeig de Sant Genís, carretera de Mont-rodon, passeig Domènec Sert, carretera de Balenyà, carrer de la Vila, carrer Catalunya, avinguda Montseny, carrer Sant Sebastià, carrer Guillem de Mont-rodon, carrer de la Font, passeig Domènec Sert, carretera de Mont-rodon, passeig de Sant Genís i carretera de Balenyà. Ara bé, les carrosses o comparses que ho desitgin o ho necessitin podran abandonar la rua després del carrer de la Vila, seguint pel carrer Batllia.

Un cop acabi la rua, el final de festa del Carnaval serà a Can Costa. A la sala gran, es repartiran entrepans per als membres de les carrosses i comparses, i es lliuraran els premis. El primer premi a la millor carrossa està dotat amb 400€; el segon, amb 300€, i el tercer, amb 100€. El premi a la millor comparsa serà de 100€. Tot seguit, començarà el fi de festa a la mateixa sala, sota l’organització de l’Ajuntament.

Per vuitè any, Ràdio Taradell assumeix l’organització del Carnaval, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Taradell i Protecció Civil-Voluntaris de Taradell. L’Agrupació de Botiguers de Taradell també col·labora en el lliurament de premis.

colorful confetti and streamer lying on floor in fron of background

Share Button

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *