Ràdio Taradell

Si no teniu reproductor flash cliqueu aquí

  • ag. 10, 2017
  • admin
  • Comentaris tancats a ‘La Pemba torna a Goli’ premiada al Festival Internacional de Cinema de Cerdanya
  • Actualitat, Política/Societat, Portada
  • 37 Views

 

Un dels premis de la vuitena edició del Festival Internacional de Cinema de Cerdanya, que va acabar el passat cap de setmana, va ser pel documental La Pemba torna a Goli. Concretament el film dirigit per  Josep Pérez i protagonistat per la taradellenca Pemba Chhoti Sherpa  va aconseguir una de les mencions del Jurat. Diumenge, darrer dia del Festival, es van poder veure una marató de curtmetratges, la projecció dels curts finalistes itambé es va fer el lliurament de premis que va comptar amb un amplia i important representació de la indústria cinematogràfica catalana com l’actor Francesc Orella, l’actriu Clàudia Molina, directors reconeguts com Alicia Albares (finalista als Goya) i Paco Cavero, joves promeses com Alba Tejero o Geni Lozano i productors de consolidada trajectòria com Beatriz del Pozo.

El Festival Internacional de Cinema de Cerdanya és un festival adherit a Catalunya Film Festivals i compta amb el suport de la Diputació de Girona, l’Ajuntament de Puigcerdà, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Costa Brava – Girona Festivals, l’Institut Ramon Muntaner, l’Observatori del Paisatge de Catalunya, SeD Distribució, Apartaments Turístics Puigcerdà, Cerdanya Resort, BDP Software, Tyrovol, La Molina, el Molí de Ger, Kerretània, Nació Digital, Regió 7 i Pànxing.

La Pemba torna a Goli es va estrenar al febrer al festival Vivim Muntanyes i, des de llavors, s’ha projectat a festivals cinemes, teatres i locals arreu de Catalunya amb la presència de la protagonista, Pemba Chhoti Sherpa, i de Josep Pérez, autor, guionista, realitzador i productor del documental. Aquest és un treball de la productora empordanesa Jopergon en coproducció amb Televisió de Catalunya que es va gravar a l’Himàlaia nepalès durant la passada tardor.

Informació extreta de: http://www.cerdanyafilmfestival.cat/

Share Button

Comments are closed.