Ràdio Taradell

Si no teniu reproductor flash cliqueu aquí

Dijous passat, una cinquantena de persones grans de Taradell van participar d’un intercanvi de casals amb la població de Premià de Mar, al Maresme. Aquest programa d’intercanvis té com a objectiu que les persones grans de diferents poblacions creïn vincles, intercanviïn experiències i donin a conèixer els seus municipis i les seves associacions de gent gran. El programa doncs, consta de dues sortides, i en cadascuna d’elles un poble fa d’amfitrió i l’altre de visitant. En aquesta ocasió primer s’ha portat a terme la visita a Premià i el proper setembre hi ha prevista la visita a Taradell.

Intercanvi casals Taradell-Premià_jul17 (30)

Un autobús va conduir als participants fins al Casal Can Manent, on es va esmorzar, i a continuació es van visitar els carrers del municipi, engalanats en motiu de la festa major de la població. El matí va acabar amb la visita al Museu de l’Estampació, l’únic museu a l’Estat espanyol especialitzat en l’estampació tèxtil. Aquest museu, ubicat a l’edifici de l’antiga Fàbrica del Gas, explica l’estampació, com a tècnica, a través del temps i, especialment, l’important paper d’aquesta activitat econòmica com a base de la industrialització de Catalunya. Després, es va fer un dinar de germanor i una sobretaula amenitzada amb música i ball.

Intercanvi casals Taradell-Premià_jul17 (64)

Al llarg de tota la jornada, la regidora de Serveis Socials de Taradell, Araceli Garcia, i la regidora de Gent Gran de Premià de Mar, Imma Morales, van acompanyar al grup, així com diversos tècnics municipals. Els alcaldes de les dues poblacions, Lluís Verdaguer en el cas de Taradell, i Miquel Buch per part de Premià, van ser-hi presents també a l’hora de dinar.

Intercanvi casals Taradell-Premià_jul17 (73)

Aquesta activitat està organitzada conjuntament per l’Associació de Jubilats de Taradell, l’Ajuntament de Taradell i el programa de dinamització de gent gran de la Mancomunitat La Plana.

Share Button

One thought on “La gent gran de Taradell, d’intercanvi a Premià de Mar

  1. Pingback: Intercanvi de visites de gent gran entre Taradell i Premià de Mar - Ràdio Premià de Mar