Ràdio Taradell

Si no teniu reproductor flash cliqueu aquí

  • juny 19, 2017
  • admin
  • Comentaris tancats a Jordi Tulleuda i Marc Serra guanyen la Copa Osona de Bicitrial
  • Actualitat, Esports, Portada
  • 81 Views

La segona posició de Jordi Tulleuda a la darrera prova de la Copa Osona de Trial disputada aquest diumenge a Calldetenes va ser suficient perquè el Taradell aconseguís el primer lloc a la general de la categoria Infantil, i, per tant, el títol de campió. En aquesta mateixa categoria, el taradellenc Jordi Povedano va ser sisè a Calldetenes i ha acabat quart després de les cinc proves. En Open Blau, Marc Serra va acabar tercer i va conservar el primer lloc a la general. En Cadet, Guillem Oliver va ser primer a Calldetenes i a la general ha acabat segon a només cinc punts del primer classificat.

En Prebenjamí, els bessons Marcel i Aniol Ricart van ser segon i tercer respectivament i a la general, amb només quatre de les cinc proves disputades, han estat tercer i quart. Araque, setè a la prova d’Elit i ha acabat tercer a la general. En Principiat, Guillem Tulleuda va acabar sisè, la mateixa posició aconseguida a la general i Ferran Serra va ser desè, vuitè a la general.

L’edició d’enguany ha comptat amb gairebé dos-cents cinquanta participants inscrits vinguts d’arreu de Catalunya i de les comunitats de Madrid, País Basc, València, Aragó, Illes Balears, així com també d’Andorra. També hi han participat esportistes internacionals provinents de Dinamarca, Regne Unit, Àustria, França, Bèlgica i Alemanya.

Foto: Jordi Tulleuda

Share Button

Comments are closed.