Ràdio Taradell

Si no teniu reproductor flash cliqueu aquí

REI CARNESTOLTES

CARROSSACOMPARSA

Nom del grup

Títol de la carrossa/comparsa

Nombre de participants o components

Nom del responsable (obligatori)

Mail (obligatori)

Telèfon

Nom del conductor (només carrosses)

DNI conductor carrossa

Entrepans
NO

He llegit i accepto les normes establertes per l’organització del Carnaval de Taradell 2018.

NORMES I INFORMACIÓ GENERAL PER PARTICIPAR A LA RUA DEL CARNAVAL DE TARADELL 2018

 1. La rua de carrosses i comparses tindrà lloc el dissabte 17 de febrer del 2018.
 1. La inscripció es pot fer fins al dimecres 14 de febrer personalment a les oficines de l’Ajuntament de Taradell, al Cafè de Can Costa o a través d’internet al web www.radiotaradell.net.
 1. Per a qualsevol informació sobre l’acte podeu trucar als telèfons 644 699 911 o 699 396 990.
 1. Definició de categories:

Carrossa: grup de persones que porta un vehicle amb plataforma decorada.

Comparsa: grup de persones sense un vehicle amb plataforma decorada.

 1. Les mides màximes de les carrosses han de ser de 3,50m d’alçada per 3m d’amplada. 
 1. Cada carrossa ha de portar (com a mínim) un extintor. És per la vostra seguretat. 
 1. Totes les carrosses i comparses hauran d’estar concentrades a l’avinguda dels Vilademany a les 17.30h.
 1. Cada carrossa i comparsa que no sigui a l’hora indicada a la norma núm. 5 serà penalitzada. La penalització consistirà a deixar la posició que prèviament l’organització de la rua li haurà assignat i passarà a ocupar la darrera posició de la rua. El sorteig de la posició es farà en directe per Ràdio Taradell el divendres 16 de febrer a les 18h al programa El dipòsit de Ràdio Taradell. També es publicarà a la pàgina web www.radiotaradell.net i es trucarà al responsable de cada carrossa i comparsa.
 1. La rua començarà a les 18.30h puntual, just després del pregó, que es llegirà des d’un escenari instal·lat a la plaça de l’Atlàntida. El recorregut és el següent: carretera de Balenyà, passeig de Sant Genís, carretera de Mont-rodon, passeig Domènec Sert, carretera de Balenyà, carrer de la Vila, carrer Catalunya, avinguda Montseny, carrer Sant Sebastià, carrer Guillem de Mont-rodon, carrer de la Font, passeig Domènec Sert, carretera de Mont-rodon, passeig de Sant Genís i carretera de Balenyà.
 1. El recorregut acabarà al mateix lloc de la sortida i no es deixarà entrar cap carrossa al carrer Catalunya ni a la zona de Can Costa i Font. Les carrosses o comparses que ho desitgin o necessitin podran abandonar la rua després del carrer de la Vila, seguint recte pel carrer Batllia. Un cop finalitzi la rua, totes les carrosses han d’apagar la música i tornar cap als respectius garatges.
 1. Pel bon funcionament de la rua s’hauran de seguir les instruccions de l’organització. Les coreografies o balls s’han de fer avançant per no interrompre el bon funcionament de la rua.
 1. L’incompliment de les normes esmentades o qualsevol mal comportament pot produir la desqualificació de la carrossa o comparsa a dins de la rua.
 1. L’organització no es farà responsable dels incidents que es puguin produir durant la rua, tant de desperfectes a les carrosses com accidents amb el públic en general o participants de la rua.
 1. Un jurat, format pel pregoner, personalitats del municipi i la comarca, i representants d’altres carnavals, premiarà les 3 millors carrosses i la millor comparsa. Es valorarà l’originalitat, la temàtica, la qualitat de la carrossa o comparsa i la coreografia o ball. L’entrega de premis es farà a Can Costa, un cop acabi la rua, pels volts de les 21.30h. El primer premi a la millor carrossa està dotat amb 400€; el segon, amb 300€, i el tercer, amb 100€. El premi a la millor comparsa serà de 100€.
 1. Al final de la rua, tots els components participants de les carrosses i comparses tindran un entrepà i beguda a la Sala Gran de Can Costa, que s’entregarà al responsable de cada grup inscrit prèviament.
 1. L’organització es reserva el dret de descartar qualsevol carrossa o comparsa inscrita.
 1. El Carnaval és una festa per passar-ho bé. Per això, controla’t i beu amb moderació.

Document “NORMES CARNAVAL 18