Ràdio Taradell

Si no teniu reproductor flash cliqueu aquí

Com ja és habitual, el Consell Comarcal d’Osona i l’Ajuntament de Torelló, amb el suport dels ajuntaments d’Osona, han programat el servei de Bus Nit que farà el trajecte de tornada després de la rua i festa de carnestoltes del Carnaval de Torelló a totes les poblacions d’Osona durant la nit del dissabte 10 de febrer.

La parada de sortida dels autocars s’ubicarà al carrer del Ter travessant la carretera de Conanglell, a la zona del Gimnàs Osonawellness. Els autocars sortiran a les 4 de la nit i les persones que no estiguin a la parada a l’hora indicada perdran el servei.

Taradell també s’ha adherit a aquest servei i ja es pot fer la inscripció fins al dia 8 de febrer, a les oficines de l’Ajuntament o al Punt Jove El Puntal en els seus horaris d’atenció al públic.

El servei és per majors de 16 anys, té un cost de 3 euros per persona i té les places limitades que s’atorgaran per rigorós ordre d’inscripció. Els menors de 18 anys hauran de portar una autorització, que es pot trobar al web de l’Ajuntament.

Share Button

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *