Galeria de fotos: Taradell pel Sí (tarda) « Ràdio Taradell
Ràdio Taradell

Si no teniu reproductor flash cliqueu aquí

L’acte central de la campanya de Taradell pel Sí va seguir dissabte a la tarda amb una cercavila amb una senyera gegant que es va portar des de la Torre de Don Carles fins al dipòsit de Can Costa, dos llocs molt emblemàtics de Taradell. Als jardins de Can Costa es va llegir el manifest El poble de Taradell pel Sí de suport a l’alcalde i regidors i en el qual s’hi van adscriure les 42 entitats que formen la Taula d’Entitats Socials i Polítiques de Taradell pel Sí i també 286 persones a títol individual. Tot seguit diversos voluntaris van pujar a l’escenari per llegir una vintena de les cent raons que el diari El Punt Avui havia publicat a favor del Sí i els músics d’en Toca-sons van tocar Els Segadors. A partir d’aquest moment va començar la botifarrada. L’acte va seguir amb el partit del Girona-Barça, amb el sorteig d’una panera de l’ABT i un fi de festa musical.

El poble de Taradell pel Sí

Des de fa mesos la població catalana defensem des d’amplis sectors socials, sindicals i polítics la celebració d’un Referèndum d’autodeterminació de Catalunya. També a Taradell hi ha un teixit d’entitats i partits polítics que han defensat la via del referèndum d’autodeterminació com l’eina fonamental per decidir el futur polític del nostre país i que s’han constituït com a Taula d’entitats Socials i Polítiques de Taradell pel Sí per participar activament a la campanya electoral del Referèndum.

En aquests moments els ciutadans de Taradell també creiem que la voluntat de la ciutadania no s’ha de veure condicionada ni limitada per l’actitud de menyspreu democràtic per part de l’estat espanyol, que ha demostrat la seva oposició frontal a trobar una sortida democràtica i acordada amb la voluntat majoritària del poble de Catalunya per decidir el seu futur.

A mesura que ens acosten al Referèndum d’autodeterminació de Catalunya del proper dia 1 d’octubre, la repressió de l’estat s’ha dirigit agressivament a tots els nivells: nacional i municipal; institucional i popular. Així, per guanyar el Referèndum –que vol dir poder realitzar-lo i treballar per la victòria del Sí- cal mantenir una mobilització constant i una campanya eficaç i intel·ligent.

Els ciutadans de Taradell sotasignats manifestem la nostra adhesió al decret d’alcaldia 127/2017 firmat per l’alcalde de Taradell el passat 7 de setembre, i avalat per tots els regidors del municipi al ple del 14 de setembre, en suport al Referèndum d’autodeterminació de Catalunya que s’ha convocat el proper 1 d’octubre de 2017.

També volem mostrar el nostre reconeixement a la valentia, fermesa i conviccions democràtiques de tots els membres del Parlament de Catalunya, que amb el seu vot i el seu treball van fer possible l’aprovació de les lleis que han de permetre la celebració del Referèndum d’autodeterminació de Catalunya el proper 1 d’octubre.

Emplacem a tota la ciutadania de Taradell i de tot el país a participar en el referèndum i a defensar el dret a decidir democràticament el nostre futur.

 

Share Button

Comments are closed.