Galeria de fotos: Lliurament de premis de la 33a edició del torneig de futbol 5 de Taradell « Ràdio Taradell
Ràdio Taradell

Si no teniu reproductor flash cliqueu aquí

  • jul. 30, 2017
  • admin
  • Comentaris tancats a Galeria de fotos: Lliurament de premis de la 33a edició del torneig de futbol 5 de Taradell
  • Actualitat, Esports, Imatges, Portada
  • 91 Views

Després de cinc setmanes i un dia de competició, dissabte a la nit es va posar punt i final a la 33a edició del torneig de futbol 5 de Taradell amb el lliurament de premis que va comptar amb el director general del Consell Català de l’Esport, Toni Reig; l’alcalde de Taradell, Lluís Verdaguer; el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Taradell, Joan Casassas; el president de la UD Taradell, Albert Pujol, i el director del torneig, Joan Puig. Es van donar premi als tres primers classificats, al porter menys golejat i al màxim golejador de cada categoria.

En PreBenjamí el primer classificat va ser Els Llampecs, seguit de Procàmers i de Katakrac. El porter menys golejat va ser Àlex Valero (Procàmers) amb 10 gols encaixats durant la Lliga regular i el màxim golejador, Arnau Rius (Procàmers) amb 25 gols realitzats a la Lliga regular.

En Benjamí la victòria va ser pels Tenas Team mentre que el segon va ser Inter-Cat i el tercer The Gora Team. El porter menys golejat va ser Max Bonfill (Inter-cat) amb 6 gols encaixats i el màxim golejaor Gilbert Jordana amb 36 gols.

En Aleví l’equip guanyador va ser per La Canalla del Capellà després de guanyar a la final a Auto Vigatana Team que va ser segona, mentre que el tercer lloc del podi el va ocupar Els Jedals. Els porters menys golejats van ser Oriol Vallmitjana i Max Bonfill (Canalla del Capellà) amb 4 gols en contra i el màxim golejaor Àlex Coromina (Jedais) amb 21 gols marcats.

En Infantil, el primer classificat va ser Semen i Varis seguit d’All Stars i de Dream Team. El porter menys golejat va ser Arnau Rafús (All Stars) amb 9 gols encaixats i el premi pel màxim golejador va recaure a Oriol Candelo (All Stars) que va marcar 30 gols a la fase prèvia.

En Cadet es va imposar La Canalla del Capellà seguit de White Bulls i Els Nanos del Iaio. El porter menys golejat va ser Marçal Salom (White Bulls) amb 15 gols encaixats durant la Lliga regular i el màxim golejador va ser Oriol Vila (Manchester Pity) que va fer 20 gols.

Finalment, en la categoria Juvenil i després d’una disputada final, que es va haver de decidir a la tanda de penals, el guanyador va ser Nuguets 3 mentre que el segon lloc va ser per Real Fursia. El tercer lloc del podi el va completar Gipsy Kings. El màxim golejador de la categoria va ser Adria Blasi (Nuguets 3) amb 21 gols marcats i el porter menys golejat el de l’equip Gipsy Kings amb 14 gols en contra.

Durant tota la jornada final es va comptar amb batucada mentre que una traca de petards va posar punt i final a una edició que ha batut rècord d’inscrits amb 107 equips i més de 900 jugadors.

Share Button

Comments are closed.