Ràdio Taradell

Si no teniu reproductor flash cliqueu aquí

El concurs S’acaba el temps, de Ràdio Taradell, arriba aquest diumenge 12 de juny al seu final. En aquest últim programa s’enfrontaran els estudiants de 4t d’ESO de l’Institut Les Margues de Calldetenes contra l’Institut Voltreganès de les Masies de Voltregà. Els dos es disputaran un premi de 500€ que aniran destinats al viatge de final de curs. Els equips estan formats per Maria Isern, Andreu Rovira i Jana Aguilar, representant a Les Margues, i per Jana Caniego, Pol Baraza i Maria Rifà, representant al Voltreganès. Tot i que el concurs s’hi juga per parelles, en aquesta edició també hi ha una tercera persona com a suplent, la qual ha participat en alguna de les fases perquè pogués passar pel concurs encara que no fos necessari substituir algú.

Finalistes Instituts (Juny 2016) SET OK

La Maria Isern i la Jana Aguilar de l’Institut Les Margues; i la Maria Rifà i la Jana Caniego de l’Institut del Voltreganès

Durant aquests mesos han passat pels estudis de l’emissora taradellenca un total de 16 equips formats per diversos instituts d’Osona i el Moianès, en un total de 15 programes de la tercera temporada del S’acaba el temps. Aquest, per tant, serà l’últim programa d’aquest concurs que donarà 500 euros als guanyadors per poder finançar una part del seu viatge de final de curs, que tots els centres realitzen per finalitzar l’etapa de l’ESO.

La final del concurs la podreu escoltar aquest diumenge a partir de les 12 del migdia a la sintonia del 106.7 o també per internet. El Cafè de Can Costa i El Xocolater de Taradell també col·laboren en els premis que dóna aquest programa.

Share Button

One thought on “Final d’instituts al concurs ‘S’acaba el temps’ aquest diumenge

  1. Pingback: Alumnes de 4t d’ESO guanyen un concurs de ràdio Taradell | SES de Calldetenes