Ràdio Taradell

Si no teniu reproductor flash cliqueu aquí

Càpsules Esportives és un projecte transversal entre els programes de Convivència i Igualtat i el de Joventut de la Mancomunitat La Plana que s’ha portat a terme a Taradell, amb el nom d’AfterINS, i també a Santa Eulàlia de Riuprimer.

De moment, ha estat una prova pilot desenvolupada, setmanalment, de novembre a desembre. Consisteix en trobades de joves per practicar algun esport, dinamitzades per un educador en el camp dels esports. Aquestes tenen l’objectiu de potenciar espais de relació entre les persones joves del municipi mitjançant l’esport i reforçant alhora valors de convivència i respecte al medi i a la diversitat.

afterins_Taradell 2017

A Taradell hi han participat joves d’entre 11 i 15 anys que s’han trobat els divendres a la tarda, durant una hora i mitja. Els esports practicats han sigut el futbol, el pàdel, el bàsquet, el tennis taula, el vòlei i també han fet una cursa d’orientació.

Totes les persones implicades en l’organització, després de fer-ne la valoració, han considerat molt positiva l’experiència ja que s’han assolit els principals objectius. Ara s’està valorant donar-li continuïtat en una segona fase i adaptar el projecte a les noves necessitats sorgides.

Share Button

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *