Ràdio Taradell

Si no teniu reproductor flash cliqueu aquí

  • juny 19, 2017
  • admin
  • Comentaris tancats a El Torneig de Futbol 5 de Taradell supera el centenar d’inscrits
  • Actualitat, Esports, Portada
  • 154 Views

La 33a edició del Torneig de Futbol 5 de Taradell tindrà rècord de participants. Dissabte es van tancar les inscripcions i es va fer amb un total de 107 equips dividits en sis categories. A més, una desena d’equips han quedat sense poder-se apuntar davant el rècord històric d’inscripcions.

Uns 900 jugadors jugaran aquesta 33a edició i ho faran en les següents categories: 11 equips a la Prebenjamí; 21 en Benjamí; 25 en Aleví; 26 en Infantil; 16 en Cadet, i 8 de Juvenil. El torneig començarà el 26 de juny i es disputarà durant cinc setmanes: les quatre primeres es farà una lligueta i l’última setmana es faran les fases finals. Les finals i les finals de consolació es jugaran el dissabte 29 de juliol, el mateix dia que es celebrarà la cloenda. Tots els equips jugaran entre 7 i 9 partits de fase de lligueta, tot depenent dels grups en els quals estiguin enquadrats mitjançant un sorteig previ que s’ha fet aquest diumenge. Alguns d’ells passaran a la fase final i la resta a fase de consolació amb la intenció que tots els jugadors disfrutin d’una bona lligueta. Els grups es penjaran a la web aquest diumenge i el calendari oficialment estarà enllestit el 23 de juny.

Nova app

Durant el mes que han durat les inscripcions, s’ha posat en marxa la nova APP del torneig (per a Android i iOS). Tothom qui vulgui se la pot baixar buscant ‘UDTaradell’. Cada equip té una contrasenya per accedir a la plataforma per tal de rebre les notificacions pertinents de l’organització. Es superen les inscripcions rècord dels anys 2006 i 2008. El torneig ha superat les inscripcions de les edicions 2006 i 2008 quan aleshores s’hi van inscriure 96 equips. En aquelles edicions, hi havia dues categories més Femení Júnior i Sènior.

Share Button

Comments are closed.