Ràdio Taradell

Si no teniu reproductor flash cliqueu aquí

Era el 6 de gener del 1987 quan en Toni Reig, en David Bigas i la Maria Mora posaven en marxa El concurs de Reis. 31 anys després, el programa continua en antena i dissabte tornarà a la sintonia de Ràdio Taradell. El mític concurs repartirà gairebé 200 regals entre els oients que truquin al 93 812 62 20, cedits per establiments, empreses, entitats i institucions, majoritàriament del municipi. El programa començarà a les 9 del matí i fins a les 2 del migdia, tots els oients tindran l’oportunitat d’aconseguir algun dels obsequis.

El concurs es basa en un taulell de guerra de vaixells en què les caselles estan plenes dels regals que els establiments cedeixen. Cada oient ha de dir una lletra i un número, i, si té sort, s’emporta un regal directe. Si cau a una aigua, haurà de superar alguna prova molt fàcil per tenir una nova oportunitat.

Tampoc hi faltaran els regals sorpresa que prepara l’emissora, tant per repartir entre els oients que truquin al 93 812 62 20 com en els concursos paral·lels que es faran per Twitter o visitant la mateixa ràdio, per exemple, amb pijama, cosa que ja s’ha convertit en una tradició.

Share Button

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *