Ràdio Taradell

Si no teniu reproductor flash cliqueu aquí

Aquest divendres a la sala gran del Centre Cultural Costa i Font es farà la gran final del programa S’acaba el temps. Serà un programa en directe davant d’unes 500 persones provinents dels diferents instituts de la comarca que han participat en la quarta temporada d’aquest programa adreçat a alumnes de quart d’ESO. Les parelles finalistes són Marc Banús i Gerard Alonso, de l’Institut-Escola de Castellterço,l i Marina Bardolet i Gil Ralló, de Les Margues de Calldetenes. El programa començarà a les 10 del matí i s’allargarà durant dues hores en les quals els concursants hauran de respondre diferents preguntes i encertar diferents proves. En una d’elles hauran de comptar amb l’ajuda d’un pare o professor. El programa està conduït per Xavi Artigas i Esther Mendoza, mentre que al control tècnic hi ha Dani Autonell. La gran final estarà presidida per l’alcalde de Taradell, Lluís Verdaguer. L’institut  guanyador s’emportarà 500 euros gentilesa de Centre Mèdic Doctor Cos Calvet, mentre que el finalista guanyarà 250 euros gentilesa de Joieria Enric Costa i Malvirto Tattoo.

Enguany hi han participat un total de 17 instituts: l’Institut de Taradell, l’Institut-escola de Castellterçol, La Salle de Manlleu, Les Margues de Calldetenes, l’Institut La Gleva, l’Institut de Tona, l’Institut Cirvianum de Torelló, el Casals Gràcia de Manlleu, l’escola Rocaprevera de Torelló, el Miquel Martí Pol de Roda, el Voltreganès de Sant Hipòlit, l’Institut de Moià, l’Institut del Ter de Manlleu, el Jaume Callís de Vic, l’Escorial de Vic, l’escola Vedruna de Tona i l’Institut de Vic. El programa va començar el passat 16 d’octubre en una fase prèvia que es va allargar fins el 19 de febrer quan va començar la fase final amb la disputa dels vuitens. Les semifinals les van disputar els instituts Castell contra el Ter i l’altre, l’Institut de Vic contra Les Margues. Els guanyadors van ser Castell i Les Margues.

Una altra de les novetats d’enguany és que el programa s’ha retransmès per set emissores de la comarca d’Osona i el Moianès. A banda de Taradell s’ha escoltat per Ràdio Manlleu, Ràdio Moià, Ràdio Ona Torelló, Ràdio Pista Hostalets, Ràdio Roda i Ràdio Voltregà.

Finalistes S'acaba el Temps

Finalistes S'acaba el Temps

Share Button

Comments are closed.