Ràdio Taradell

Si no teniu reproductor flash cliqueu aquí

La Biblioteca Antoni Pladevall i Font acollirà, el proper divendres, 1 de desembre, la presentació del segon volum NOU VINT-I-U Taradell història, imatges i memòria. Es tracta d’una col·lecció que té com a objectiu fomentar la recerca, participar i realitzar treballs d’investigació en la història, idees i propostes sobre Taradell. Aquesta col·lecció compta amb la direcció i coordinació de Salvador Solagran.

El llibre el formen un recull de nou articles, monogràfics, memòries o imatges de múltiples temàtiques que mantenen sempre com a eix vertebrador la vila de Taradell, les rodalies i la seva gent: Escoltisme a Taradell. Primer període: Del 1961 al 1968, de Francesc Homs i Soler; Passat, present i futur de la salut a Taradell. Primera part: Una mirada al passat, de Bernat Serdà i Beltran; Passat, present i futur de la salut a Taradell. Segona part: L’altra mirada, el presnt tot albirant el futur, d’Albert Ledesma i Castelltort; La causa pia del Gremi de paraires i teixidors. Fundació per dotar les filles dels agremiats, d’Antoni Pladevall i Font; El pedró de la creu o la creu dels Miquelets o la Creu del Pujol, de Josep Baucells i Reig; El cost humà de la Guerra Civil i la Postguerra a Taradell, de Josep Miret i Mercè; La música coral a Taradell. Una primera aproximació (1870-1920), de Xavier Burillo i Royo; Les orquídies de Taradell. Imatges, de Pere Espinet i Godayol i Cobla-Orquestra Lluïsos de Taradell. 140 anys de fermesa, de Salvador Solagran.

La presentació, que començarà a 2/4 de 8 del vespre, anirà a càrrec de Salvador Solagran; de Lluís Verdaguer, alcalde de Taradell, i Santi Estragués, regidor de Cultura.

Share Button

Comments are closed.