Ràdio Taradell

Si no teniu reproductor flash cliqueu aquí

En el ple extraordinari celebrat aquest dimecres a l’Ajuntament de Taradell es va aprovar per unanimitat edificar l’espai de l’aparcament de l’antiga Carpa. El projecte aprovat preveu la construcció d’un pàrquing subterrani, que tindrà dues plantes amb capacitat per a 300 vehicles. Just a peu de carrer i a planta baixa, hi haurà un espai comercial, en què, segons ha pogut saber Ràdio Taradell, s’hi instal·larà una bolera i es preveu l’obertura d’un Bon Preu-Esclat que substituiria l’actual Bon Preu, entre d’altres botigues. A més, el projecte contempla la construcció de tres plantes més amb un total de 30 habitatges de 3 o 4 habitacions. Es tracta d’uns terrenys que l’Ajuntament va adquirir l’any 1993 i en els quals fins a l’any 1999 hi havia la Carpa.

S’espera que les obres, amb un pressupost de 155 milions d’euros, comencin la primavera vinent i s’acabin un any després, just abans de les eleccions municipals.

L’Agrupació de Botiguers de Taradell, en un comunicat, ha mostrat el seu desacord amb l’obertura d’aquest centre comercial i ha convocat una protesta per aquest mateix dijous a les 7 de la tarda a l’aparcament de l’antiga Carpa.

Per altra banda, l’aparcament subterrani de la plaça de les Eres, que us anunciàvem a finals del 2014, sembla que finalment tira endavant gràcies a l’empresa Saba, que agafa la concessió de les obres.

Share Button

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *