Ràdio Taradell

Si no teniu reproductor flash cliqueu aquí

Un diumenge més hem omplert El dipòsit! El setzè de la temporada amb el que ha passat, passa i passarà a Taradell. Un munt de coses hem tingut en el programa i que ara us detallem!

Hem obert l’aixeta parlant del Carnaval de Taradell que per quart any consecutiu està organitzat per Ràdio Taradell. Ens n’ha donat tots els detalls la Laia Miralpeix, membre de la organització i de la junta de la ràdio. Hem aprofitat que la Laia ha passat pel dipòsit per conèixer els 15 anys que porta involucrada a Ràdio Taradell amb programes com ‘Passat per aigua’, ‘Som i serem’ o les retransmissions esportives. Una entrevista indispensable!

En la tercera entrega de la ‘Història dels carrers i les cases’ que ens ofereix cada setmana la Mireia Solerdelcoll, ja ens hem endinsat en la trama del poble. La Mireia ens ha explicat tots els detalls i històries que amaga La Plaça, coneguda popularment com ‘La plaça de Can Tuneu’. Us proposem enviar-nos fotografies històriques d’aquest indret o penjar-ne a Instagram amb l’etiquets #eldipositRT.

Pel que fa A la biblioteca, la seva directora, l’Eva Leucó, ens ha explicat una setmana més les activitats que estan preparant. Aquest cop una de molt destacada! La obertura del Premi Solstici i el recuperat, després de 30 anys, Premi Jordi Capell. L’Eva ens ha donat tots els detalls i les bases per participar-hi.

A més, conjuntament amb Maria Godayol, presidenta de l’Associació de Dones de Taradell, Som Dones, hem conegut un munt d’activitats que es durant a terme en motiu del Dia Internacional de la Dona que serà el proper dissabte 8 de març. El dijous 13 presentació del llibre ‘El secret del meu turbant’ amb les seves autores, Nadia Ghulam i Agnès Rotger. Seguidament s’inaugurarà l’exposició ‘Esportistes’ gentilesa del Grup d’Estudis de Gènere de la UVic. I el dissabte 15, es farà la 7a Mostra de Cuines del món. Si en voleu saber més detalls us recomanem escoltar el podcast del programa.

Podeu escoltar el podcast del programa a radiotaradell.com i a Soundcloud. Recordeu que El dipòsit es reemet dilluns a partir de les 7 de la tarda a Ràdio Taradell 106.7fm, radiotaradell.com i a través de l’aplicació per dispositius mòbils disponible per a Android i iOS.

Un cop més us recordem el repte d’El dipòsit per donar a conèixer Taradell. Us proposem fer fotos dels vostres indrets privilegiats del poble i penjar-les a Instagram amb l’etiqueta #eldipositRT.  Participa-hi!

Share Button

Comments are closed.