Ràdio Taradell

Si no teniu reproductor flash cliqueu aquí

Aquest diumenge hem omplert El dipòsit! El quinzè de la temporada amb el que ha passat, passa i passarà a Taradell.

Hem començat el programa reprenen les entrevistes als nostres companys de l’emissora en motiu dels 30 anys de Ràdio Taradell. Així hem convidat a la Carme Tuneu i en Genís Hernández del programa matinal de dissabte, ‘Fem Salut’. La parella manlleuenca porta més de 10 anys a la ràdio en la qual hi han fet un munt de programes. ‘Tocs de cultura’, ‘Fem dissabte’, ‘Què kardes!’ a més de col·laborar en d’altres com ‘En construcció’ o haver estat membres de la junta directiva.

Hem tingut la segona edició de la ‘Història dels carrers i les cases’ del poble que ens porta cada setmana la llicenciada en història i pubilla de Can Galledes de Roda de Ter, Mireia Solerdelcoll. Avui hem aprofundit una mica més en la història de Taradell abans de començar a endinsar-nos en els diferents carrers, racons i cases del poble. Això serà ja, en el proper programa!

En la secció de A la biblioteca, la directora de la biblioteca Antoni Pladevall i Font, Eva Leucó, ens ha fet una tria de les novetats que els hi han arribat recentment a la biblio. Ens ha recomanat ‘L’última fugida’ de Tracy Chevalier, el cinquè crim del Cercle Polar d’Asa Larsson ‘El sacrifici a Moloc’ i també ‘El club de les pel·lícules de Meryl Streep’, la primera novel·la de Mia March. A més, ens ha proposat uns quants llibres relacionats amb les disfresses, els carnavals i el carnestoltes.

Hem obert  l’Agenda d’actes de la setmana amb teatre. Aquest diumenge a la tarda a finalitzat la 13a Mostra de Teatre de Taradell i ho ha fet amb l’obra ‘Un quilo d’invisible’ de la companyia taradellenca Gottic Teatre. La seva directora, Anna Pressegué ens ha explicat tots els detalls d’aquesta comèdia de Joan Miquel Oliver, exmembre d’Antonia Font, que s’ha representat per primera vegada.

Podeu escoltar el podcast del programa a radiotaradell.net i a Soundcloud. Recordeu que El dipòsit es reemet dilluns a partir de les 7 de la tarda a Ràdio Taradell 106.7fm, radiotaradell.net i a través de l’aplicació per dispositius mòbils disponible per a Android i iOS.

Un cop més us recordem el repte d’El dipòsit per donar a conèixer Taradell. Us proposem fer fotos dels vostres indrets privilegiats del poble i penjar-les a Instagram amb l’etiqueta #eldipositRT.  Participa-hi!

Share Button

Comments are closed.