Ràdio Taradell

Si no teniu reproductor flash cliqueu aquí

Ja hem omplert El dipòsit d’avui! El catorzè de la temporada amb el que ha passat, passa i passarà a Taradell.

Hem començat el programa amb la crònica de l’homenatge al mossèn i historiador Antoni Pladevall en motiu del seu 80è aniversari i que es va celebrar el passat divendres 14 a la biblioteca que porta el seu nom. A l’acte i van assistir més de 160 persones entre amics i familiars. Entre ells, vam parlar amb la seva neboda Maria Carme i amb l’escriptor Antoni Paldevall i Arumí. També amb els alcaldes de Taradell, Lluís Verdaguer i de Sant Quirze de Safaja, Ramon Banús, on Pladevall exerceix de rector. A més de l’exalcalde del poble, Josep Mumany. La directora de la biblioteca, l’Eva Leucó ens va explicar com de bé havia anat l’acte i un dels moments més emotius, el descobriment de l’auca de la vida de l?Antoni Pladevall. El protagonista de l’homenatge, va explicar emocionat a El dipòsit com de bé havien organitzat la festa d’aniversari que no celebrava fins enguany.

Podeu recuperar tota la crònica al podcast del programa i veure un recull de fotos a la pàgina de Facebook del programa.

Avui hem estrenat una nova secció! ‘Història dels carrers i les cases’ del poble de la mà de la llicenciada en història i pubilla de Can Galledes de Roda de Ter, Mireia Solerdelcoll. Per començar ens ha explicat les fonts en les quals ens hem basat per conèixer cada setmana algun dels racons de Taradell. Imperdible!

En la secció de A la biblioteca, la directora de la biblioteca Antoni Pladevall i Font, Eva Leucó, ens ha avançat la xerrada d’aquest proper divendres a la biblio dedicada als viatges alternatius. A més ens ha detallat l’inici aquesta mateixa setmana dels tallers poètics dedicats als alumnes de les escoles de Taradell.

Podeu escoltar el podcast del programa a radiotaradell.net i a Soundcloud. Recordeu que El dipòsit es reemet dilluns a partir de les 7 de la tarda a Ràdio Taradell 106.7fm, radiotaradell.net i a través de l’aplicació per dispositius mòbils disponible per a Android i iOS.

Un cop més us recordem el repte d’El dipòsit per donar a conèixer Taradell. Us proposem fer fotos dels vostres indrets privilegiats del poble i penjar-les a Instagram amb l’etiqueta #eldipositRT.  Participa-hi!

Share Button

Comments are closed.